Во овој момент, на Фински - Македонски Речник има голем број на 21,977 зборови во фински како 129,354 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,750,061 / изрази , меѓу 9,276 денес.
Тагови: Фински - Македонски речник,Фински, Македонски , речник, преводи, онлајн речникФински, Фински -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на suomienglanti.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
1.5231 / 0.2399 (20)
Вратете се на почетокот