Në këtë moment, Fjalor Finlandez - Anglisht ka një numër prej 21,977 fjalët në finlandez si 129,354 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 1,750,061 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 9,276 sot.
Tags: Fjalor Finlandez - Anglisht, Finlandez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Finlandez, shërbimin e përkthimit Finlandez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga suomienglanti.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0131 / 0.0074 (20)
Mbrapsht në krye